Præsentation af vækstplan for Naturmælk

6. april 2017

Så kom dagen, hvor vi fik lejlighed til at præsentere vores gennemgang og bud på tiltag på vækstplanen for ledelsen hos Naturmælk.

Vækstplanen skulle udarbejdes omkring produktionsoptimering og kortlægge områder, hvor virksomheden konkret har muligheder for at skabe merværdi. Ud over selve opgaven havde vi fundet plads til at gennemgå hele IFS standarden på 172 sider. Ud fra denne havde vi lavet et enkelt 8 siders format, som giver Naturmælk et overblik over ekstrakt af denne standard. Ligeledes har vi udarbejdet en produktudviklingsmodel, som er tilpasset kunden.

En stor dag og en meget tilfreds kunde. Nu skal der arbejdes med handleplanerne og vi håber og tror på, at vi kan få lejlighed til at hjælpe med dele af implementeringen.

 

Resultatet på arbejdet indtil videre blev en fysisk rapport på 51 sider