Så løb 4. kvartal og året ud for soXso

4. kvartal i soXso

 

Øglænd DK, AUDIT med GE gennemført og certificeringen er på plads, således de lever op til GE’s forventninger og krav som underleverandør.

Intern Audit gennemført i 4. kvartal og det var godt at se, at stort set alt lever, men der er fortsat plads til forbedringer. Næste AUDIT er planlagt til 1. kvartal 2023.

Vi er startet op med projekt ”Rolls Royce” som skal sætte en ny standard for Øglænd produktionssystem og sikre, at der er plads til en vækst på 40-50 % i de bestående rammer.

Værdistrømsanalyser er gennemført på produktionssiden, tidsstudier på alle processer og der er indsamlet data m.m. til hele analysefasen. Arbejdet fortsætter i 2023 og vil vare frem til sommer 2023.

ISO 9001 certificering af Øglænd DK er nu vedtaget og skal gennemføres i 2023. Vi er blevet bedt om at understøtte dette og er under planlægning af processen der skal sikre en certificering. Vi satser på at det kan ske i 1. halvår af 2023.

 

Cargo Center Billund, her er der gennemført en Audit på hele forretningen, som skal bringe dem videre mod deres mål om Worldclass Handling. Det er superglædeligt at se, at der arbejdes intenst med at forbedre sig hele tiden, og at de kan holde motivationen oppe.

Forud for AUDIT var der møder og introduktion til deres nye, men dog midlertidige direktør, som samtidig er udviklingsdirektør for hele lufthavnen. Vi håber, og måske kan møderne føre til flere opgaver i lufthavnen.

 

ZAPP Mobility, her sidder vi med i deres Advisory Board. ZAPP Mobility, som sælger ladestandere, er på en vild rejse og vækster rigtig meget.

Vi har afsluttet og implementeret en ny salgsproces samt oprettet et visuelt board til daglig, ugentlig og månedsvise nøgletal, der skal sikre et fælles overblik. Dette er blevet implementeret lige før jul i den endelige udgave.

Der foregår et arbejde for at sikre fremtiden, dels ved at finde en evt. ny partner til erstatning for EWII – dette indebærer en del fortrolige møder i og udenfor huset.

 

Årø Vingård, her sidder vi fortsat i deres Advisory Board og de første møder i 2023 er aftalt og planlagt.

 

Kystnær, vi sidder nu med i deres Advisory Board og skal være med til at udvikle virksomheden. I første omgang som lidt ”frivillig” opstartshjælp via Bestyrelsesnetværket i HER, dernæst og på sigt i et mere professionelt set up i løbet af 2023.

Velkommen til Kystnær som ny kunde i soXso.

 

Nyt Advisory Board, her har vi fået henvendelse fra en virksomhed i Christiansfeld om at være partner i deres ønskede udviklingsforløb for fremtiden, der afholdes afklarende møde primo 2023.

 

Mulige NYE kunder på vej ind, Vi afventer fortsat svar fra potentielle nye kunder som vi besøgte sensommer 2022.

Kunden i Næstved, en større metalvirksomhed, har af os fået udarbejdet et revideret oplæg, dette er gennemgået med CEO, Økonomi og Bestyrelsesformanden lige op til jul. Vi forventer svar på GO / No GO i begyndelsen af 2023.

NY potentiel kunde i Maribo som fremstiller møbler, afventer vi fortsat svar fra, men håber ligeledes på det kunne blive virkelighed.

 

Altså spændende opgaver i pipeline 😊 og tak til alle kunder og potentielle nye kunder, der viser os tillid og vælger os som rådgivere.