Så gik 3. kvartal hos soXso med flere gode opgaver

3. kvartal i soXso

 

Øglænd DK; vi har fortsat understøttet opgaven mht. at få certificeringen på plads med de krav og ønsker som GE (General Electric) stiller for at godkende Øglænd som leverandør. Det har affødt et par ekstra flows og SOP’s samt et visuelt Change Board med tilhørende set up for sikring af sporing af ændringer dels fra kunden, dels i produktionen.

Alle tiltag er nu klar og i oktober gennemføres en audit med GE, hvor vi forventer at komme igennem nåleøjet.

Der planlægges med en ny intern audit i 4. kvartal, samt har vi lavet et oplæg til en større transformation i produktionen, som starter op i november og skal sikre den fortsatte fremtidige vækst op til 3 år ud i fremtiden.

Opgaven forventes at vare frem til sommer 2023.

 

Cargo Center Billund; her har der været stille i 3. kvartal, men i 4. kvartal skal vi gennemføre en ny audit på hele forretningen, som skal bringe dem videre mod deres mål om at blive et ”Worldclass Handling” – selskab.

 

ZAPP Mobility; her sidder vi med i deres Advisory Board. ZAPP Mobility, som sælger ladestandere, er på en vild rejse og vækster rigtig meget.

Vi har arbejdet med salgsprocessen og har dannet en Future State som skal implementeres i 4. kvartal 2022.

 

Årø Vingård; her sidder vi fortsat i deres Advisory Board, hvor der er udarbejdet nye reviderede forretningsplaner, hvor dele af dette er implementeret i sæson 2022.

 

DLG Group IT; vi har fået genvalg til at gennemføre en 2 dages workshop omkring strategi og teambuilding med 110 mand i Tyskland.

Der har været masser af arbejde, først til at forstå deres strategi, samt til at omsætte dette til relevante opgaver og øvelser i forbindelse med workshoppen og deres samling i Damp Resort i Tyskland.

Vi forsøgte via et stjerneløb med masser af sjove øvelser at lege et mindset ind, som er krævet for at arbejde med den nye strategi.

Samlingen er gennemført og alle var mega tilfredse med det set up vi har udarbejdet og gennemført, dejligt med så åbenlyst tilfredse kunder.

 

Haderslev Erhvervsråd; her har vi gennemført en strategi workshop med medarbejdere og bestyrelse, vedr. omsætningen af den nyeste samarbejdsaftale der er indgået med Haderslev Kommune. Arbejdet skulle konkretisere indsatser og handlinger for omsætning af aftalen til virkelige tiltag og handlinger.

 

NYE kunder på vej ind; perioden efter sommerferien har budt på et par besøg hos mulige kommende nye kunder – dels en større metalvirksomhed i Næstved, dels en møbelproducent i Maribo. Begge har fået et oplæg fra os og vi afventer p.t. den endelige afgørelse. Den ene virksomhed har pr. telefon tilkendegivet et ja og den anden vil tidligst blive afgjort tættere på jul 2022.

Vi glæder os og håber på 2 nye kunder i butikken soXso😊

 

Vi nyder hver dag….