Et travlt 4. kvartal hos soXso

4. Kvartal 2021

4. kvartal fortsatte som 3. kvartal – soXso har fortsat travlt og der er mange dejlige opgaver at holde styr på i både ind- og udland.

 

TREFOR Elnet, procesbeskrivelser, instruktioner, vejledninger og bilag er hovedfokus her, og det giver mange møder, mange tilretninger og tilpasninger, men opgaven skrider frem, og vi er nu næsten i mål. Inden udgangen af 1. kvartal 2022 er opgaven afleveret og gjort færdig.

Dette skal danne grundlag for en certificering i ISO 55000 hos dem.

 

Fournaise, vi har nu afsluttet fase 1 af implementeringen for en bedre organisationsstruktur og kultur. Kunden og bestyrelsesformanden har udtrykt tilfredshed, og vi har nu sat næste fase på pause, indtil de har deres nye organisation helt på plads.

 

ADAMA Tyskland, KPI grundarbejde er udført og en sikring af, at deres ”Lebensader” lever er gennemført. ADAMAS’ første draft på etablering af KPI’er og deres tavle set up for ugentlige opfølgninger, på afdelingsniveau som på High Level niveau, er etableret og trænet med de respektive ledere.

Konceptet bliver nu afprøvet i 1. kvartal, og dermed får hele huset en ny livsnerve som grundlag for at forfølge og udleve den ønskede Future State.

 

Hovmand, den helt NYE opgave der er kommet til som fabrikschef for Produktionen, IK, Lager og SCM fortsætter ind i 1. kvartal 2022. Dette klares ved 1-2 dage i Køge ugentligt samt mange mails, telefonsamtaler og teams møder. En opgave som ejeren havde brug for, og en midlertidig løsning, da Preben kender huset.

Der er nu defineret en ny og tydelig profil og arbejdet med at finde den rette fabrikschef i 2022 er iværksat.

Der er udarbejdet et kommende set up for hvordan organisationen skal fungere fremadrettet, hvilket skal sikre færre ansvarsskift i løsning af opgaver og en klar forenkling af strukturen. Dette etableres primo januar 2022.

 

Cargo Center Billund, her er rejsen fortsat, dog har der i perioden været mindre aktivitet.

Vi har haft enkelte tiltag på små forbedringer og har nu planlagt det kommende ½ års aktiviteter. Således fortsætter vi samarbejdet og støtten via løbende auditeringer, som skal bringe dem videre mod deres mål om Worldclass Handling.

 

EWII – Fibernet, en 3 dages intensiv workshop er gennemført og vi fik i samarbejde med en udvalgt gruppe medarbejdere udarbejdet en Future State på deres kommende S & OP set up.

Vi mangler pt. den endelige afgørelse, men vi tror og håber vi må hjælpe med implementeringen, som vil pågå i 1. kvartal 2022.

 

ZAPP Mobility, her sidder vi med i deres Advisery Board. ZAPP Mobility, som sælger ladestandere, er på en vild rejse og vækster rigtig meget. De er 6 medarbejdere i dag, omsætter for 15 mio. i år og planen siger dette skal vækste til 60–70 mio. kr. næste år. Altså bliver der nok at holde styr på.

 

NY opgave hos ”gammel” kunde, hos DLG har vi gennemført en dybere analyse på hele værdikæden fra kundecenter til levering.

Vi har udarbejdet et oplæg til fremtiden omhandlende de opgaver vi ser der skal løses. Dette er modtaget og gennemgået hos kunden og vi afventer p.t. deres endelige beslutning m.h.t. realisering i 1. kvartal 2022.

Vi har ligeledes udarbejdet oplæg til etablering af effektive tavlemøder i deres logistikcenter i Taulov.

 

Nye/”gamle” Kunder/kommende opgaver – velkommen til…

 

Mirit har henvendt sig – de har været kunde hos os længe, og er nu under et NYT automatiserings- og digitaliseringsprojekt. Her skal vi afdække, hjælpe og rådgive dem, således der fortsat er taget højde for LEAN og flow i deres kommende automatiserede produktions set up. Et produktions set up vi i sin tid har hjulpet med at etablere. Dette arbejde pågår i 1. kvartal 2022.

 

KM Afrensning er NY kunde i huset. Dels bliver soXso en del af deres Advisery Board og dels skal vi starte op med at lave en helt ny forretningsplan for de kommende år.

Velkommen til KM Afrensning.

 

Når det nye år starter, skal vi igen opstarte vores aktiviteter hos SKANOL, hvor vi i januar skal besøge dem og hjælpe med deres tavle og KPI set up. Dette skal sikre det aftalte fra vores workshop med dem i 3. kvartal 2021 i Grenaa.

 

Det har for soXso været et forrygende år og det lader til at fortsætte. Vi er taknemmelige for de mange opgaver og kunder vi har og ønsker alle et fantastisk nytår.