Om soXso

soXso blev etableret i 2004 under navnet PH Consult, som en enkeltmandsvirksomhed for at efterkomme kundehenvendelser omkring Lean foredrag, Lean viden og Lean forandringer.

Navnet blev sidenhen ændret til soXso, som er en forkortelse af ”solid excellent solutions”, hvilket på dansk betyder solide fremragende løsninger. Erfaringen med vores kunder viser, at vi leverer netop det, og vi synes derfor at navnet er en god beskrivelse for det, vi gerne vil stå for.

Inden vi sprang ud på fuld tid i 2014 arbejdede vi begge med Lean og organisationsudvikling i vores faste jobs og virksomheden blev derfor drevet på fritidsbasis. Opgaverne blev dog flere, henvendelserne fortsatte med at dukke op og pludselig havde vi en bæredygtig virksomhed med opgaver til os begge.

Vi glæder os hver dag over at kunne arbejde med det vi elsker og tror på. Samtidig er vi stolte over den inspiration vi kan bringe ind i en organisation, og ikke mindst de resultaterer vi skaber hos dem vi arbejder med.

værdier

Lene Ruge Hildebrandt, Partner

Jeg er uddannet Cand. Ling. Merc i tysk i 1999, hvorefter jeg blev ansat hos LEGO som projektleder. Her fik jeg øjnene op for Lean og synes det var et spændende område at arbejde med. Jeg uddannede mig derfor som Lean navigatør og blev Lean konsulent i LEGO Lean office.

I 2007 startede jeg som Lean konsulent/navigatør hos Danfoss i servicefunktionerne og senere hen som Lean training consultant, hvor jeg bl.a. var med til at starte og udvikle Danfoss’ Lean akademi. I min tid hos Danfoss blev jeg certificeret i JTI personprofiler og situationsbestemt ledelse.

Efter tiden hos Danfoss ville jeg gerne arbejde med Lean i andre sektorer og flytte fokus mere på uddannelse og søgte derfor nye udfordringer hos IBC Kursuscenter, hvor jeg blev ansat som underviser og konsulent. Her underviste jeg akademihold i fagene "Lean ledelse i praksis" og "Ledelse i praksis". Konsulentarbejdet bestod af implementering af Lean hos bl.a. kommuner/regionen.

Siden 2014 har jeg arbejdet som selvstændig Lean konsulent og partner i soXso.

img0015

Lene Ruge Hildebrandt

Telefon: +45 52 24 18 66

Mail: lene@soxso.dk

 Preben Ruge Hildebrandt, Ejer & Adm. Direktør

Jeg er uddannet Elektronik tekniker i 1980, har arbejdet med elektronikfaget dels under værnepligten, på de Sønderjyske Sygehuse og hos Danfoss. Aftenskole blev der meget af, fik læst 2 Teknonomlinier og i alt 8 fag, for at klargøre mig selv til et Lederjob. I 1985 og 5 år frem arbejdede jeg som produktionsleder/kvalitetschef hos Danfoss. De efterfølgende 5 år flyttede jeg afdeling og arbejdede som HR konsulent, hvor jeg supplerede med en Merkonom på aftenskole samt blev certificeret til PI personprofil værktøjet. Efterfølgende var det tid til nye udfordringer og jeg skiftede til LINAK, hvor jeg var produktliniechef i 8 år.  Herefter 3 år som Lean manager hos LINAK, hvor jeg arbejdede med montage, bearbejdning, vedligeholdelse, kvalitet, salg og udvikling i Danmark og USA. Ved siden af jobbet hos LINAK startede jeg soXso i 2004. I tiden hos Linak, blev det til både eksterne og interne Ledelses moduler og kompetence udvidelser inden for faget Ledelse. 

I 2005 blev jobbet hos LINAK skiftet ud med en stilling som Lean direktør hos LEGO, hvor jeg var i 3 år med arbejdsområder som pakkerier, støberier, kvalitet, indkøb, vedligehold og produktudvikling i Danmark, USA, Ungarn, Tjekkiet og Polen. Fik her min Lean Master i DK og UK, med Daniel T. Jones som underviser, manden bag LeanThinking samt var en del af talentprogrammet i Lego. I 2008 begyndte jeg hos DSV som Lean direktør, hvor arbejdsområderne bestod af lagerhoteller, administration, sø og luft fragt, road fragt i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Efterfølgende var det SE der stod for skud. Her var jeg Lean og koncern projektchef i 3 år og derefter direktør for Energinet.

Siden november 2014 har jeg arbejdet fuldtid som direktør i soXso.

foto preben redi 2

Preben Ruge Hildebrandt

Telefon: +45 42 45 55 70

Mail: preben@soxso.dk

Den ekstra hånd...

soxso 4

Kasper K. Hildebrandt

IT & Web

Junior Konsulent