Udarbejdelse af handleplaner ved Roth i Kirchhain

15. – 16. marts 2017

2 intensive dage er gået på tværs af hele og alle værdikæder i firmaet Roth. Her blev future state lavet for 14 dage siden og skulle nu omsættes til handleplaner med ansvarlige og terminer for transformationen.
Dag 1 forløb som forventet med intensive diskussioner, da forandringer ofte medfører reaktioner, hvilket er forståeligt når ens arbejde igennem mange år forandres og pludselig bliver meget konkret med handlinger.
Dag 2 var der en fremlæggelse for den øverste ledelse omkring alle handlinger, hvorefter alle stolt kunne drage hjem med tilfredshed. Nu venter arbejdet, som skal udføres for at fremtiden kan blive til virkelighed.
soXso kommer til at stå for projektledelsen og vil følge og støtte hele transformationen.