Nyt land, ny kunde, nye opgaver…. Slovakiet kalder!

21. februar 2017

Slovakiet kalder og virksomheden hedder Polnovakia Agrar. En virksomhed med 300 ansatte, dyrker 7500 Ha jord, producerer 150.000 slagtesvin, med et mål om at nå 450.000 om få år, producerer 50 millioner æg og har 2 egne foderfabrikker, som forsyner deres enheder med foder.
Virksomheden har en dansk ejerkreds og drives af en dansker ved roret i Slovakiet.
Vi havde et par møder, fik lavet et tilbud og er nu meget glade for at have fået første opgave med at få efterset og effektiviseret deres 2 foderfabrikker med start i april – de første spæde Lean skridt for Polnovakia Agrar.
Vi ser frem til at løse opgaven, og håber på et længerevarende kundeforhold, når de første resultater begynder at vise sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.