Endnu en værdistrøm hos HaGe Nordland

28. November – 1. December 2016

Endnu en gang en tur til Neubrandenburg for at lave værdistrømsanalyser på områderne såsæd, plantebeskyttelse og specialprodukter til landbruget.
2 gange 2 dage med engagerede medarbejdere fra hele regionen og hele værdikæden, der beskriver hvordan hverdagen ser ud i dag, samt fremkommer med dagligdagsproblemer og udfordringer, som tilsammen udgør mulighederne for forbedringer.
Der skabes ideer og der diskuteres på tværs af områderne, som alle har samme mål nemlig at betjene kunden, men som hver især ser verden lidt forskelligt, hvilket bliver meget tydeligt under workshoppen, og er enhver facilitatorens drivkraft for at skabe konsensus og tænke fremtidige scenarier.
img_0969
Current state såsæd
Current state plantebeskyttelse og specialprodukter
Current state plantebeskyttelse og specialprodukter
img_0977
Brainstorm… Hvis jeg var øverste Ledelse… Ville jeg beslutte….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.