En milepæl i HaGe organisationens Lean rejse

15. November 2016

I dag har HaGe koncernen i Kiel rundet en vigtig milepæl i deres Lean rejse. Det var med med store sommerfugle i maven hos soXso, at starten gik for det første koncerntavlemøde i Kiel, hvor alle virksomhedens områder er samlet i ét rum, tavler er sat op, KPI’er for alle områder er defineret, og de første tal, og det første møde blev gennemført.

Alle fra øverste ledelseslag fra hele Tyskland er samlet for at få det totale overblik og status over alle områder i koncernen. En koncern som årligt opererer med en samlet omsætning på den gode side af DKK 18-19 Mia.
Tavlemødet er organiseret i henhold til værdikæder, og der er regler og fast dagsorden for afviklingen, som er programsat således, at det fremover afholdes hver tirsdag kl. 11.00. Udfordringer behandles og forsøges korrigeret med handlinger, som er fremadskuende, og der fejres også gode resultater. Der dannes på hvert tavlemøde en top 5 over ugens bedste resultater og en top 5 over, de områder der er udfordret og ikke har leveret som planlagt. Denne information deles efterfølgende med hele organisationen, så alle kender rigets tilstand
Første møde gik godt, og som forventet med masser af justeringer og masser af aktionpunkter . En ny hverdag og dagsorden er skudt i gang, i hvilken alle skal tage ansvar, og en ny og langt mere åben kultur er sat i søen.
Det bliver spændende at følge de kommende mange uger. Helt sikkert en stor dag for HaGe, men også en meget stor og nervepirrende dag for soXso.

En vigtig milepæl hos HaGe er nået og vi er stolte på deres vegne.

 

img_0943 img_0944 img_0940 img_0937 img_0945-1 img_0941

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.