soXso til Erhvervsmesse

Den 10. oktober 2016

 

Haderslev Erhvervsråd havde arrangeret en Erhvervsmesse i Hammelev hallen, hvor det lokale erhvervsliv samt offentlige organisationer var inviteret. Her havde vi alle muligheden for at høre spændende oplæg, netværke og blive klogere på hinanden. Vi deltog selvfølgelig også og havde vores egen stand i ca. 45 minutter, inden der skulle skiftes rundt. Vi havde medbragt vores fine Roll-ups og en quiz om soXso. Preben, Herluf og Ann-Sofi vil gerne takke for en rigtig hyggelig eftermiddag i Hammelev.

 

Pernille Blume fortæller om vejen til guld.
Pernille Blume fortæller om vejen til guld.
Preben fortæller om soXso
Preben fortæller om soXso
Preben, Herluf og Ann-Sofi
Preben, Herluf og Ann-Sofi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.