Current State Foderproces – HaGe Nordland

20. + 21. September 2016

Så kom vi endelig i gang i HaGe Nordland (Neubrandenburg) igen. Denne gang er det processen foder der skal arbejdes med, og heldigvis, har vi rigtig god erfaring med at arbejde med netop den værdistrøm fra HaGe Schleswig Holstein.

2 dage lukket inde i et mødelokale med en flok, som efterhånden tøede op, og gik meget konstruktivt til opgaven. Ofte virkede tingene ligetil, men værdistrømmene viste dem alligevel, at specielt timing i værdikæden giver ophobede udfordringer for foderfabrikken, som er sidste proces i kæden, og egentlig den værdiskabende del. Lidt tankevækkende for dem, men det gav også anledning til gode snakke om hvordan det så kan gøres bedre.

Det første meget grove overblik over processen. Altid godt at lave, så de er enige om den korrekte rækkefølge :-)
Det første meget grove overblik over processen. Altid godt at lave, så de er enige om den korrekte rækkefølge 🙂

Ovenstående overblik udløste så 7 yderligere deltaljerede værdistrømme, hvor der igen er potentiale for uddybning – Pandoras Æske 🙂

En god snak er også altid, “hvad gør vi godt, og hvad gør vi gør mindre godt?”. Workshoppen blev afsluttet med en snak om, hvad vi vil fastholde, når vi skal lave future state om 14 dage, og hvad vi ikke vil adoptere over i future state. Det nedenstående billede illustrerer denne snak.

img_20160921_144338

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.