Ny hjemmeside er i luften

Den 18. august 2016

De sidste par måneder har vores studiemedhjælpere Kasper og Ann-Sofi været igang med, at lave en ny hjemmeside til soXso. Kasper er studerende på Århus Universitet i Herning, hvor han læser Global Management and Manufacturing Engineering og Ann-Sofi er studerende på SDU i Kolding, hvor hun læser Cand. merc. styring og ledelse.

Vi er utrolig glade for resultatet og håber I har lyst til at følge med på hjemmesiden. Her vil der løbende komme opdateringer på vores blog, så I har mulighed for at følge med i, hvad vi laver hos soXso. Derudover kan i læse lidt om hvem vi er, hvad vi tilbyder, hvem vi støtter osv.

Udover vores nye hjemmeside, så sker der også en masse andet hos os lige nu. Vi har fået travlt og har derfor brug for en ekstra konsulent. Det gør at vi stadig har mulighed for at hjælpe alle vores kunder. Derfor er vi på udkig efter en tysktalende konsulent, som kan supplere Lene og Preben i deres arbejde. Det bliver så spændende og vi glæder os til at byde en ny medarbejder velkommen!

IMG_3916

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.