Lean Academy

Hos soXso har vi udviklet vores eget Lean Academy bestående af fire trin afhængig af, hvor netop du befinder dig i din Lean udvikling, og hvilken Lean rolle du skal spille i din organisation. Vi tilbyder et koncept der hedder "få fordoblet dit indskud", hvilket betyder, at vi lover dig et direkte kontant afkast i din organisation, som overstiger uddannelsens pris.

Uddannelserne kan foregå i din egen virksomhed på et specifikt virksomhedshold, eller du kan deltage på et blandet hold bestående af deltagere fra flere forskellige virksomheder.

Vi tilbyder også en uddannelse for Lean lederen, som er henvendt til lederen, der skal navigere i en Lean organisation. Denne uddannelse skræddersyer vi til netop dit behov.

Endelig tilbyder vi JTI personlighedsanalyser, som understøtter ovenstående og hjælper den enkelte til at forstå egen rolle og reaktion i en Lean forvandling/implementering/organisation, samt kan hjælpe organisationen med at få placeret de rigtige typer på de rigtige funktioner i en Lean forvandling/implementering/organisation.

soXso har samarbejdsaftaler med Udviklings Center Syd ved Haderslev Handelsskole og Erhvervsakademi Sydvest. Dette betyder, at vi  i samarbejde med ovenstående institutioner kan tilbyde vore virksomhedshold uddannelsesforløb indenfor AMU regi, samt uddannelser på Akademiniveau  indenfor området Ledelse (herunder eksempelvis Lean Ledelse i Praksis). På begge områder findes der støtte- og refusionsregler, som kan komme virksomheden til gode.

For nærmere beskrivelse af uddannelserne klik på kasserne herunder: