Lean Konsulent

Er du en stærk formidler med kompetencer inden for Lean, trives du med et stort ansvar, kan du lide at arbejde med optimering, processer, mennesker i forandring og vil du være med til at udvikle en virksomhed i vækst? Så er du måske den nye Lean konsulent, som vi søger hos soXso.

 

soXso

soXso er et konsulentfirma bestående af to interne Lean konsulenter, tre freelance konsulenter samt tre medarbejdere i marketing, web/IT og bogføring.

Vi har hjemme i Haderslev, men arbejder i hele Danmark samt Sverige og Tyskland.

Vi er et partnerskab med speciale i at hjælpe kunder gennem forandringsprocesser, under rationaliseringer og effektiviseringer, i såvel administrative som produktionsrelaterede miljøer. Vores formål er at gøre det med hjertet og midlerne er Lean filosofien krydret med vores sunde fornuft.

Vi er en virksomhed i høj vækst, med mange arbejdsopgaver både lokalt og globalt. Derfor vil vi nu udvide personalestaben, så vi fortsat kan tilgodese vores kunders ønsker i både ind- og udland.

 

Om jobbet

Som konsulent hos soXso kommer du til at arbejde selvstændigt, og du er med til at træffe de fornødne beslutninger, der sikrer fremdrift og resultater. Du vil samtidig have et tæt samarbejde med de øvrige konsulenter hos soXso.

Du vil hurtigt få dine egne selvstændige kunder både i Danmark og i udlandet. Jobbet vil bære præg af et stort ansvar, som er med til at udvikle dig personligt.

 

Dine primære arbejdsopgaver

  • Facilitere og implementere enkeltstående Lean opgaver
  • Analyse og forbedring af hele værdikæder ved brug af et væld af Lean værktøjer
  • Udarbejdelse af dit eget undervisningsmateriale, som du er ansvarlig for at drive og udvikle
  • Udarbejdelse af workshops/dagsprogrammer på baggrund af kundeforespørgsler
  • Undervise medarbejdere i udvalgte Lean-værktøjer
  • Projektledelse på egne kundeopgaver
  • Sparring med kunder på Lean løsninger

Dine faglige og personlige kompetencer

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse på minimum bachelorniveau, hvor du kan bidrage med ny viden og teori inden for Lean. Du skal brænde for Lean filosofien og have interesse for Lean implementering samt kende værktøjerne i Lean værktøjskassen.

Du er vant til at tale for en større forsamling og kan kommunikere professionelt på alle niveauer i en organisation. Du er resultatorienteret og trives med at arbejde selvstændigt og struktureret.

Som person er du ikke bange for at gå i front og inspirere andre mennesker, du er en rollemodel der tager initiativ til forbedringer. Du er empatisk og forstår dig på menneskers reaktionsmønstre.

Det er et krav at du kan begå dig på flydende tysk og engelsk både i skrift og tale. 

 

Ansøgning

Send din ansøgning og relevante bilag til Lene Ruge Hildebrandt på mail lene@soxso.dk

Vi indkalder løbende til samtale og ansætter når den rette kandidat er fundet.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lene på tlf: 52241866.