Blog

DLG – Group IT

7. November 2019

Spændingen er på sit højdepunkt, da vi står og venter på 80 IT medarbejdere, der samles fra Sverige, Tyskland og Danmark på Fjelsted Skov ved Ejby. IT Afdelingen er netop blevet organisatorisk samlet under én chef med alle de glæder og grænseoverskridende udfordringer det giver.

Vi skal bare have det sjovt, ryste grupperne sammen og overføre de lege og aktiviteter vi laver til deres hverdag.

Vi har skruet et teambuildingsprogram sammen med både indendørs- og udendørsaktiviteter, som er udfordrende og skal få smilene frem på læberne.

Efter smilene at dømme tror jeg det lykkedes – fantastisk dag 🙂 Tak fordi vi måtte være med!!

 

 

Thomsen Spedition i Hamborg

6. November 2019

Ledelsen hos Thomsen Spedition er samlet i Hamborg for at få en introduktion til Lean Management og samtidig en dialog om mulighederne hos dem. Dette var det andet besøg i 2019, og vi håber at måtte få dem ind i folden, hvilket kunne være en fantastisk ny udfordring for os.

Målet og det store håb er, at vi inden udgangen af året har en aftale på plads, således Thomsen Spedition bliver kunde hos soXso, og det ville glæde os igen at kunne vende næsen mod det tyske marked.

Lean Ledelse for topchefer i DLG’s Produktion og Logistik

5. November 2019
  • “Hvad udgør en god Lean Leder?”
  • “Hvordan skaffer jeg mig tid?”
  • “Hvordan skal jeg kommunikere?”
  • “Hvornår og hvordan er jeg den bedste coach?”
En masse teori og praktiske øvelser. Blandt andet  blev “Go to GEMBA” afprøvet, og det var både grænseoverskridende og fyldt med gode oplevelser og observartioner.
Endnu et nyt tiltag for at forbedre LEAN kulturen og udlevelsen af denne i det daglige hos DLG Produktion og Logistik. Cadeau til afdelingen, som sætter mange sejl til for at forbedre sig.

Nyt tiltag – Lean Praktiker hos DLG

4. + 5. November 2019
soXso har opstartet en ny Lean uddannelse hos DLG, som er blevet en ny del af deres Lean Academy. Uddannelsens navn er “Lean Praktikeren”, og den er rettet mod den menige medarbejder, som har sin daglidag i den praktiske/producerende del af DLG.
11 Praktikere og deres 3 Mentorer var mødt op i Odense til start på deres uddannelse, som udover en masse Lean kompetencer indeholder 3 større tiltag på 3 fabrikker, som skal analyseres og implementeres via 2 dages Lean Kaizen på hver fabrik.
Indsatserne, som der tages hånd om skal senere implementeres som en standard i de øvrige fabrikker i Danmark. Derfor er der også deltagere fra alle fabrikker i DLG Danmark, da de skal inspirere og udfordre hinanden på løsninger. Dejlige gutter som siger alt råt for usødet, men til gengæld er konstruktive og gerne vil tage fat.

Workshop i Cathrine Asylets Børnehave

26. Oktober 2019

Så kom dagen, som skal blive kulminationen på processen med JTI personlighedsanlayser i Cathrine Asylets Børnehave.

Medarbejdernes personlige JTI typeprofil sættes ind i en større sammenhæng – Teamkompasset! Spændende af finde ud af, hvilke teamroller medarbejderne naturligt falder ind i og hvilke vinkler de naturligt halter på.

Medarbejderne får en indsigt, som skal åbne op for respekt og tolerance for den enkelte, men også åbne op for, hvorfor teamarbejdet til tider også kan være udfordrende. Til gengæld er de også helt spids på nu, hvad de er rigtig dygtige til.

En dejlig dag med lidt andre typer end dem vi møder på direktionsgangene 🙂