Blog

Morgenstund har guld i mund – Ewers fabrik 2

30. september 2020
Kl. er 4 om morgenen, og vi er mødt ind hos Ewers i Åbenrå.
Der er stille i byen og på havnen, men hos Ewers er der aktivitet, og vi er mødt op for at besøge og opleve natholdet samt overvære overgangen til dagskiftet.
Dagen byder ligeledes på et genbesøg på fabrik nr. 1 i kontrolrummet.
Igen bliver vi mødt af et åbent og samarbejdsvilligt personale – tak for det 🙂

Observationsdage hos Brdr. Ewers på havnen

22. & 23. september 2020
Vi har tilbragt 2 dage sammen med medarbejdere fra forskellige funktioner, dels for at observere og få indsigt i fabrikkerne, dels for at høre og opleve hverdagen på havnen i Aabenraa.
Dag 2 startede tidligt, da der sker mange ting fra kl. 5.30 i virksomheden.
Så er det bare at komme ud af sengen, men sikke en dejlig morgenstund at gøre det på.

Stafet for Livet støttes af Sønderjysk Mester i Lean (SMiL)

18. september 2020

Hele 10.500 kr er blever doneret til Kræftens Bekæmpelse. Pengene er samlet sammen via deltagergebyr fra de 8 virksomheder vi lige nu har på uddannelse i SMiL.
Vi er stolte og glade for at støtte en god sag.

Sønderjysk Mester i Lean – del 2

18. september 2020

Sønderjysk Mesterskab i Lean modul 2 er afviklet, og yderligere en virksomhed er kommet til som deltager på holdet. Dagens tema var værdistrømsanalyser, hvor deltagerne fik lejlighed til prøve på egen krop hvordan værktøjet anvendes.

Så gik startskuddet hos Brdr. Ewers

16. september 2020

Efter en lang Corona ventetid kunne vi endelig komme i gang hos Brdr. Ewers. Med sædvanlig spænding går vi ind og møder Ewers medarbejderne for første gang. En flok, som vi skal arbejde sammen med de næste par måneder.

De introduceres til forløbet de skal igennem på foderfabrikkerne i Åbenrå, og samtidig får de lidt Lean læring med på vejen.

Ting læres altid godt ved hands-on oplevelser, og derfor tog vi også her medarbejderne igennem en lille leg, som altid kan bringes ind som referenceramme senere i forløbet.

Tak for en hyggelig eftermiddag og vi ser frem til samarbejdet.