Blog

2 GEMBA dage hos HaGe i Kiel

13. + 14. Juni 2018
Efter at have lavet en grov beskrivelse af værdistrømmene i virksomhedens handels- og afviklingsafdeling for korn, har vi i 2 dage haft fornøjelsen at se hvordan dagligdagen i praksis forløber. Observationerne har givet os ideer til nøgle KPI’er til at styre og skabe overblik i afdelingen, som igen skal kobles sammen med de KPI’er der findes i det centrale tavlerum i koncernen.
Gode dage med læring og indsigt, samt flere håndskrevne sider med ideer til forbedringer.

Flyttedag hos soXso

6. Juni 2018
SoXso har holdt flyttedag, og vi er flyttet fra Norgesvej til Storegade i Haderslev.
Her er vi kommet i helt nyrenoverede lokaler og til en mere optimal placering for os – lidt færre kvadratmeter, men vi er  jo som oftest ikke på kontoret, men lever primært vores arbejdsliv ude hos kunderne.
Vi fik hjælp til flytningen fra Haderslev Produktionsskole, fra deres ejendomsservice linie. Det er dygtige unge mennesker, som klarede flytningen sammen med deres leder. Kan varmt anbefales 🙂

Sidste besøg hos regnskabsafdelingen hos HaGe

31. maj 2018

Så nåede vi hen til den afsluttende dag med regnskabsafdelingen hos HaGe. Det er altid godt at nå igennem, og samtidig er det her man giver slip, og de skal nu selv styre båden – konsulentens lod.

Alle 4 afdelinger har fået defineret KPI’er som dels skal understøtte forandringen de er i gang med og dels skal styre deres dagligdag. Nu følger tavlemøderne.

Tak for denne gang 🙂

 

Tavlemøde hos CCBillund – Outsourcing

29. maj 2018

Så kom Outsourcing op at køre med deres tavlemøder og KPI’er. Ugetavlen blev etableret og igangsat, nu følger dagligdagen og indarbejdelse af den nye vane og struktur.
Dagstavlen til selve driften, igangsættes næste uge og vi følger op og laver et genbesøg om 14 dage for at kvalitetssikre funktionen og anvendelsen.

dlg indflytning i Fredericia

25. maj 2018

Så samles de første dlg afdelinger i Fredericia som første del i flytningen af koncernens hovedsæde fra København til Fredericia.
Der er etableret et Lean rum, i de midlertidige lokaler, hvor alt samles, således der på daglig, ugentlig og månedlig basis holdes styr på forretningen og de sammenhængende værdikæder.
Den ene væg i rummet præsenterer drift oversigter, og den anden væg i rummet er problemløsningsområdet, hvor der er indbygget A3 som et naturligt værktøj.
I uge 22 tages tavlerne i brug, således de bliver det daglige omdrejningspunkt.
Drift
Problemløsning