Tavler hos HER (Haderslev Erhvervsråd)

15. August 2019
Haderslev Erhvervsråd har nu fået et tavlerum med nøgletal for opfølgning på de daglige/ugentlige aktiviteter, samt på gennemførelsen af strategiplanen for Haderslev Kommune.
Tavlerummet er placeret tæt ved indgangen, og alle medarbejdere og brugere af huset har adgang.
Bestyrelsen og direktøren havde 15. august deres første tavlemøde, som opstart på det ordinære bestyrelsesmøde – ligeledes havde vi Borgmesteren og Kommunaldirektøren på besøg som gæster, og der var tilfredshed at spore.
Tavlerene er lavet i et samarbejde mellem Erhvervsdirektør Gert Helenius, bestyrelsesmedlem og ejer at Årø Vingård Jacob Lei samt Preben Hildebrandt, som er vores egen direktør og bestyrelsesmedlem i Haderslev Erhvervsråd.
Herfra ønskes god fornøjelse med tavlerne.