En udfordrende opgave med personlighedsanalyser

Februar/marts 2019

Vi er så heldige at have landet en opgave i en større tysk virksomhed, hvor de i forbindelse med en omstrukturering, har valgt at give alle deres ledere en JTI personlighedsanalyse. Dels for at afdække styrker og udfordringer, dels for at afdække udviklingspotentialer. Hidtil har vi gennemført 21 analyser og 21 samtaler på højeste ledelsesniveau.
Nu følger så yderligere 25 analyser og samtaler på mellemlederniveau. Et stærkt værktøj, som kan være et understøttende værktøj i en organisationudvikling.
En drømmeopgave, hvor vi føres igennem spændende samtaler, og derigennem er med til at definere et kommende organisatorisk set-up på baggrund af flere parametre. Og så giver det lidt rejser rundt i Tyskland fra Schleswig Holstein til Bayern.