Cargo Center Billund – Opstart af planlagt forløb med titlen “Professionel Handling” 

11. Marts 2019
Forløbet er en forlængelse af Document Handling områdets indsats med Lean, som med de udførte tests af nye arbejdsgange har vist sig værdifuldt. Forløbet indebærer dels en færdiggørelse af DH og dertil kommer nu hele Terminaldelen med, således begge områder kommer på niveau med hinanden med hensyn til struktur, indhold, format m.m.. Ovenpå gøres et Auditværktøj klar til fremtiden, og KPI strukturen bliver lagt ned over hele huset.
Der er ligeledes tilknyttet en ledelses-konsulent, som tager sig af den involverede “software”, når vi kører på med “hardwaren”.
Vi lægger ud med flydelen hvor Preben på fredag har morgen tjansen fra kl. 4 i lufthavnen.
Billederne viser vægge med dokumenter der beskriver hvordan processen med flydelen i dag fungerer hos CCB.