Den første Lean Facilitator i dlg regi finder du hos tyske HaGe

Kirchhain 5. November 2018

Hermed har dlg koncernen fået uddannet sin første Lean Facilitator, som er overbygningen til Lean Agenten. Den lykkelige ejer af den nye titel er Michael Jürgensen, som er ansat som Projekt- og Lean Manager hos tyske HaGe. Her klikkes niveauet lige en anelse op, og nye begreber og værktøjer skal kunne sættes i spil – så som udarbejdelse af Business Case, Kommunikationsplan, Interessentanalyse, A3, Kompetencematrix…. og vi kunne blive ved. Ligeledes skrues forventningen om forbedringens størrelse og resultatet op til en værdi af 250.000,-.

Projektet beskrev reorgisationen af hvede transporten hos datterselskabet “Roth Agrarhandel” i Kirchhain i Hessen. En dejlig oplevelse med en meget engageret deltager. Vi håber HaGe får rigtig meget glæde af Michaels nye evner.

Tillykke herfra 🙂