Spændende dage hos HaGe

HaGe Facilitator 25. April 2017
Dag 3 med undervisning af HaGes kommende Lean Facilitator, hvor de sidste værktøjer skal på plads og trænes er gennemført. Nu følger så selve arbejdet med opstart af uddannelsens projektopgave. Her skal udarbejdes SWOT analyse, business case, interessentanalyse, kommunikationsplan, programforløb, forventet udbytte m.m.
Dagen bød også på en personlig tilbagemelding på JTI analysen, som deltageren får med i pakken under uddannelsen, således at vores vejledning og støtte bliver tilpasset denne profil helt nøjagtigt.
Samtidig styrker det deltageren at kende og være sig bevist om sine styrker og udfordringer i en forandringsproces, hvor der såvel vil være opture som nedture undervejs.
HaGe Rechnungswesen 24. April 2017
Så har de første 3 områder været igennem arbejdet med at definere alle handlingerne der skal til for at realisere deres Future State.
Alle havde udfordringen med at få sat forventede effekter på de forandringer der vil og kan ændre hverdagen og gøre den mere effektiv. Sidste område kommer igennem 4. Maj hvorefter alle skal til at prioritere, hvor vi starter og hvor vi slutter – dette gøres ved hjælp af en prioriteringsmatrix, således vi tager det der giver mest for mindst først.
Potentialerne og det satte mål er fortsat realistisk.