Lean basis uddannelse hos HaGe i Kiel

20. – 21. april 2017

2 dage er gået med Lean basis uddannelse i Kiel ved HaGe. Hver af dagene bestod af et blandet hold fra Rechnungswesen og Logistik. Der er et hold mere den 28. april, som skal igennem samme uddannelse.

Basis uddannelsen var kogt ned på en dag for hvert hold, som var fyldt med dele og elementer fra Lean, hvilket blev bygget over på et Lean spil, som illustrerede værktøjerne fra Lean i praksis. På denne måde kunne deltagerne se, hvor meget effekt Lean kan have for resultatet på en proces.

Dagene er sat som grunddelen forud for Lean processen, som skal implementeres i hvert område i den kommende periode.

Visuel Management i praksis.
Anden runde af Lean spillet den 20. april.
Sidste runde, hvor flere implementeringer havde fundet sted for at forbedre processen.