Næste skridt på Lean rejsen for Slagter Lampe i Haderslev

23. marts 2017

Så blev næste punkt på listen over Lean aktiviteter sat igang ved Slagter Lampe, hvor vi skal kigge på at indføre trækprincip på nogle standardvarer. I dag fik vi designet de første steps af trækprincippet og kigget på, hvor det vil passe ind i produktionsprocessen.

Samtidig fik vi mulighed for at gennemse 5S aktiviteterne, som blev udarbejdet af medarbejderne d. 25. februar. Det så meget flot ud alle steder og der var ophængt billeder, som illustrerede den rigtige og forkerte måde at holde orden på. Det var et rigtigt godt arbejde!

Den næste opgave for soXso ligger i at lave et oplæg med eksempler på, hvordan vi laver set-uppet med kanbankort samt tavler og forslag til, hvordan det kan se ud. På denne måde kan vi få sat trækprincippet godt igang og tilpasse hen ad vejen.

 

Skitsering af de første trin hen mod indførelse af trækprincippet