Samarbejdsaftale indgået med EASV (Erhvervsakademi Sydvest)

2. Januar 2017

Så er året skudt i gang hos soXso, og vi har i dag indgået en samarbejdsaftale med EASV (Erhvervsakademi Sydvest). Aftalen gælder alle akademiuddannelser (AU – Merkonom) indenfor området Ledelse – herunder blandt andet Lean Ledelse i Praksis og et væld af andre ledelsesforløb.

 

Fremover åbner det hos os muligheder for at tilbyde vore kunder målrettede forløb og kompetenceløft på akademi niveau indenfor Ledelse, hvor vi via samarbejdsaftalen får adgang til EASV’s godkendelser.

 

Det åbner også for at virksomhederne kan benytte SVU-ordningen som sikrer virksomhederne økonomiske refusioner for deltagende medarbejdere.

 

Vi ser frem til at få masser af glæde af aftalen, som kun kan blive en gevinst for alle 3 parter – EASV, virksomhederne, vi arbejder med samt soXso.

 

easv

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.