Future State – Svenska Foder

7. – 9. December 2016

I Knästorp er medarbejdere fra salg, økonomi, foderfabrik Åhus, logistik, butikker og laboratoriet nu samlet til workshop igen, for at bygge future state på baggrund af current state, som blev lavet 14 dage tidligere. I mellemtiden er der af ledelsen sat rammebetingelser og mål for opgaven, som lyder som følger:
Find løsninger der kan forbedre resultatet, lønsomheden og effektiviteten med mellem 15 og 25 % i jeres respektive områder.
 
Det kan lyde ambitiøst, og det er det skam også for enkelte områder, men alle medarbejdere arbejdede hårdt på for at finde alternative løsninger og arbejdsmetoder, der kunne tilfredsstille ønskerne fra ledelsen.
Der blev udarbejdet forslag til fremtidens processer, udarbejdet handleplaner og actions der skal føre områderne derhen, samt blev der lavet en knivskarp prioritering, udfra hvor vi hurtigst kan få mest for mindst.
I uge 50 skal alle områder præsentere dette for den øverste ledelse i Svenska Foder, så der pågår lidt forberedelse som hjemmearbejde.
Fremlæggelse af et område. Nederste halvdel er nuværende og øverste den fremtidige.
Fremlæggelse af et område. Nederste halvdel er nuværende og øverste den fremtidige.
Der tænkes, diskuteres og vurderes på muligheder, næsten så der kommer røg ud i toppen.
Der tænkes, diskuteres og vurderes på muligheder, næsten så der kommer røg ud i toppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.