HaGe Lean Agenter leverer opgave 2

Den 31. oktober 2016

Alle medarbejdere der tidligere på året fik deres Lean Agent kørekort i tyske HaGe, har i dag været til fremlæggelse af deres projekt nr. 2, som de har udarbejdet med anvendelse af de kompetencer og værktøjer, de fik under deres Lean Agent uddannelse.
Alle har fortsat deres rejse, og alle har systematisk anvendt de værktøjer, både på Hardware og Software siden, for at kunne levere et nyt resultat til koncernen. De leverede alle savings til virksomheden på over 7000 Euro pr. projekt.
Det er tanken i koncernen at fortsætte omsætningen af projekter ved anvendelse af det lærte i Lean skolen, således investeringen kommer mange gange retur.
Martin viser sin værdistrømsanalyse på opgave 2
Martin viser sin værdistrømsanalyse på opgave 2
Anne viser sin værdistrømsanalyse på opgave 2
Anne viser sin værdistrømsanalyse på opgave 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.