Optilab Svenska Foder

Den 27.-30. September 2016

Ny test, justering og indkøring af nyt flow på laboratoriet, således en standard gennemløbstid på 3 dage kan fungere under høj og lav sæson, hvilket indebærer en lille justering på arbejdsflowet alt afhængigt af sæson type.

3 dage med små justeringer, vejledning og træning af medarbejdere og Leder i det nye flow som styres via en visuel tavle, der dels holder overblik samt sikrer at flowet følges, samt hvem der skal lave hvad og hvilken prioritering det har.
Skal til Sverige i de kommende uger og har lovet at komme og følge op, således det fastholdes og bliver ny rutine i laboratoriet.
Oskar der arbejder ved NIT maskinen
Oskar der arbejder ved NIT maskinen
Tavlen der styrer og fordeler prioriteringer og flow
Tavlen der styrer og fordeler prioriteringer og flow

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.