Lean Leder uddannelse hos Svenska Foder

Den 3.-4. oktober 2016

Vi har afholdt Lean Leder uddannelsen for 15 ledere fra Svenska Foder, som er et skræddersyet program over 5 dage, således at lederne er klædt på til den kommende Lean process i deres områder, som kommer i løbet af efteråret.
Grundlæggende Lean bliver leget ind, de har lært at bruge enkelte værktøjer, samt har et hoved fokus været dem selv og deres lederudvikling fra traditionel leder til Lean lederrollen i fremtidens Svenska Foder.
Alle har fået udarbejdet en personlig handleplan, samt fået tilknyttet en Mentor som skal hjælpe dem med at komme i mål, Ligeledes er de blevet beviste over egne styrker og svarheder, samt hvor der er udviklings potentialer.
2 intensive dage, hvor der blev leget og grinet, men også perioder hvor det fortrolige rum var vildt alvorligt når det blev meget personligt.
Lean principper leges ind med en bold
Lean principper leges ind med en bold
VSM på en simple proces - lær at se var dag 1 hovedtemaet
VSM på en simple proces – lær at se var dag 1 hovedtemaet
Hvem er jeg og hvilket type passer bedst på mig, der var bevægelse frem og tilbage
Hvem er jeg og hvilket type passer bedst på mig, der var bevægelse frem og tilbage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.