Visuel management – Lübeck og Neumünster BSL centrallager

Den 5.-7. september
3 dage med observationer, samtaler, analyser og vurderinger over hele arbejdsflowet fra tidlig morgen til meget sen aften.
Målet med dagene var at frembringe tanker og ideer til deres visuel management som skal støtte dem i den daglige afvikling, således alle har det fulde overblik over rigets tilstand time for time og dermed øge effektiviteten via tydelig struktur og styring.
Det visuelle overblik suppleres med KPI’ er for området der tydeligt skal vise hvor gode vi er og hvor vi har udfordringer.
Deres udfordring i meget nær fremtid er ca. 30 % større volume i mængder og antal, grundet den turn a round der er gennemført i HaGe’ s nordlige område med hjælp af os.
Billede 1 = ex. På seddel der i dag anvendes for at holde overblik, dem findes der rigtig mange af, og mange har deres egne opfundne og mange er dobbelt.

Billede 1

Billede 2 = Malte sommerområde leder i Neumunster, sætter tavle op for at gøre klar

Billede 2

Billede 3 = Lageret har været tomt i morges, varer der er ankommet i løbet af dagen er kørt på plads og nu til aften fyldes det langsomt igen og ture gøres klar til næste morgen.

img_0714

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.