Ny samarbejdsaftale – Udviklingscenter Syd og soXso

Den 22. August 2016

Hurra! Vi har indgået en samarbejdsaftale med Udviklingscenter Syd på området Lean.
Således bliver det fremover os der bruges på de Lean forløb og tilbud som Udviklingscenter Syd udbyder, og vi har en forventning om, at akademifaget “Lean Ledelse i praksis” kommer op at køre. Et fag vi kan dække og som Udviklingscenter Syd har savnet.
Vi bliver inviteret til deres netværk og kundeportal, og får nu også mulighed for at tilbyde virksomheder Lean forløb, hvor dele af et forløb evt. kan udløse løntabsgodtgørelse, under forudsætning af at vi dækker det foreskrevne krav til indhold, og at dette godkendes fra gang til gang.
Vi ser frem til at få masser af glæde af aftalen, som kun kan blive en gevinst for alle 3 parter, Udviklingscenter Syd, de lokale virksomheder og soXso.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.