Management Meeting HaGe, Kiel

Den 19. august 2016

Sammen med ledelsen fra alle selskaber i HaGe, blev efterårets planlagte Lean indsatser præsenteret sammen med planerne for yderligere Lean indsatser frem mod sommer 2017.
2 Lean Agenter kom forbi for at præsentere deres projekt og deres Lean kompetencer, for at tydeliggøre hvad sådan en ressource kan bruges til og kan bidrage med, således hele selskabets ledelse kan tage hjem og finde kandidater til det næste hold, der starter uddannelse i efteråret 2016.
Der etableres snarest et centralt tavle oversigts rum i Kiel med KPI’er for alle selskabets hovedaktiviteter. Lederne fik opgaven med hjem, og skal levere de første bud på deres KPI’er primo september.
IMG_0681 (1)
IMG_0682

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.